=PUH=Xa! 2 Опубліковано 16 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2012 Подозреваю, что дело в настройках отображения файлов в винде и настройках администрирования в ней же. Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
stalker 1 Опубліковано 16 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2012 Так вот вся проблема в том что я не вижу ленты пока не запущу расшифровщик. Версия оплачена, но в картинку тоже не переделывает. Ещё я добавил в папку strips ленту другого человека и когдаоткрыл расшифровщик файл был без замочка, а мои с замочком У меня тоже самое не видно ленты. Я поступил следующим образом, открыл ленту в окне расшифровщика, навёл на файл ленты мышкой далее свойства файла(правая клавиша мыши) в раскрывшемся списке "отправить на рабочий стол" после этого ярлык ленты появляется на рабочем столе. Выбираю файлообменник и в окне загрузки выбираю этот ярлык. Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CYPOK86 0 Опубліковано 16 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 16 серпня, 2012 Хм, сделал как ты сказал пишет фаил не найден. ладно выложил в виде картинке http://narod.ru/disk/59524302001.549fb0f76...%D1%81.xps.html В пути следования постоянно выбивало ГВ, даже в том случае когда ехал на нулевых позициях и с выключенными вентиляторами, в добавок ехал на ПТ т.к. практически в самом начали ЭПТ вывалились. прошу сильно тапками не кидайте Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
chaker 1 000 002 Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Быстренько пробежал по ленте: http://s58.radikal.ru/i160/1208/de/4c964d8cd89dt.jpg 1. Не выполнена полная проба тормозов перез отправлением. 2. Также что-то я не повидал пробы на эффективность в пути следования. 3. Превышение допустимой скорости Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CYPOK86 0 Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Полную пробу выполнить там просто не возможно было, я получил поезд и у меня буквально было две минуты на то чтоб его поднять, а в пути следования не знал что нужно было опробовать, вроде по заданию не было. Превышение вот это меня больше всего удивило следил за всеми предупреждениями и старался ехать ниже предупреждений километров на 5-7. В любом случае я уже получил тапком от начальства и работаю слесарем Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kaa 0 Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Ну так отправился бы позже графика, что тут такого? Нагнать не смог бы? И как это, пробовать тормоза на эффективность не по заданию? Задания одно - довести поезд. А как именно его вести в плане тормозов, то в ЦТ-277 всё чётко прописано. Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CYPOK86 0 Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Нашел инструкцию, почитаю чтоб быть более готовым. У меня вопрос в другом, я правильно использовал тормоза по ленте или нет? Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkLotus 0 Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Всем здрасьте! Прошу оценить мою ленту http://files.mail.ru/59QLUH Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CYPOK86 0 Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 NOD32 говорит что фаил зараженСообщение от модератора bodia2105Слово файл пишут с буквой ''Й'' и цитировать предыдущее сообщение не стоит. Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
baironic 0 Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Обманывает! Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkLotus 0 Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 и у меня каспер не бумбум Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CYPOK86 0 Опубліковано 17 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 17 серпня, 2012 Странновато, ленту другого человека качал с маила и NOD молчал, а тут не пропускает Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia2105 1 Опубліковано 18 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2012 Давайте по делу - тема про ленты, а не касперы и ноды. Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CYPOK86 0 Опубліковано 18 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2012 Вот первая поезда по маршруту Смоленс-Орша с поездном №13 Москва-Берлин В пути следования были потери кодов на вставках. Прибытие в Орша в 13:40, опоздание 5 минут. Нагон по станциям Ракитная 1 минута, Красное 3 минуты, Хлюстино 4 минуты. Опоздания по станциям Красный Бор 2 минуты, Гусино 6 минут, Осиновка 5 минут, Хлусово и Городнянский 4 минуты. Лента: http://narod.ru/disk/59600063001.82529bfab...%D0%BD.xps.html Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
DarkLotus 0 Опубліковано 18 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2012 А что это за штука, которую я обвел? Превышение штоле? http://s2.ipicture.ru/uploads/20120819/thumbs/7cfLYKsi.png Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CYPOK86 0 Опубліковано 18 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 18 серпня, 2012 Нет это я ехал на подъем, накинул позиций и проворонил что началась пробуксовкаСтрогое предупреждение от модератора bodia2105Нарушение п. 3.6, 3.7 ПФ. Последнее китайское. Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
=PUH=Xa! 2 Опубліковано 19 серпня, 2012 Автор Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 Рекомендация. Проверить все стоящие у вас сценарии на коэффициент сцепления. Многие из них делались под старые версии тренажера. И стоит там 0.18. Как следствие, едем мы по голому льду в текущей версии. Ставьте 0.28, если в сценарии стоит 0.18. Проблемы с пробуксовкой не будет. Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AlexRSD 0 Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 Подскажите корректные настройки для ЭДх, интересует тормозное нажатие (10 вагонов), зарядное давление, давление в ТМ, плотность ТМ. Параметр износ привода скоростимера неактуален на ЭДшках с КЛУБом? Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Wingless Navigator 2 Опубліковано 19 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 19 серпня, 2012 Зарядное ТМ 4.6-4.8 , нажатие минимальное 60 для любого. И как сказал разработчик или сценарист 10 вагонов общее число вагонов 9 некупейных 5. Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AlexRSD 0 Опубліковано 24 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2012 Маршрут Смоленск-Орша нечетное направление ЭД9 https://dl.dropbox.com/u/46703210/24.08.2012_7.37.35.dat Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shadows 0 Опубліковано 24 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2012 Полную пробу выполнить там просто не возможно было, а в пути следования не знал что нужно было опробовать, вроде по заданию не было. ну так скорочену пробу зробив би, i як це ти не знав, що в путi слiдування пробуються гальма? За таку стрiчку "неображайся" правильно зробили, що тобi дали по шапцi, i взагалi поки гальма неспробував, вiдправитись немаєш права Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
CYPOK86 0 Опубліковано 24 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2012 Я уже понял свою ошибку сижу учу инструкцию полного и сокращеного опробования. Только малость запутался где то видел человек ленту выкладывал с полным опробованием Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shadows 0 Опубліковано 24 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2012 Я тобi колись скину стрiчку, глянеш як треба. Добавлено через 72 мин.: Сурок, а ким це ти працював, що уже слюсарем? Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia2105 1 Опубліковано 24 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2012 Тема о слесарях не здесь. Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shadows 0 Опубліковано 24 серпня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 серпня, 2012 Я в курсi, просто вiн написав, що отримав по шапцi i вже слюсарь Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.