Перейти до змісту

Railway Vinnytsia

Користувачі
  • Постів

    38
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

Railway Vinnytsia став переможцем дня 15 серпня 2023

Railway Vinnytsia мав найпопулярніший контент!

1 Підпищик

Інформація про Railway Vinnytsia

  • День народження 30.08.00

Информация

  • Имя
    Віктор
  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Вінниця

Відвідувачі профілю

1 082 перегляду профілю

Досягнення Railway Vinnytsia

Новачок

Новачок (2/5)

  • Повна версія

Останні значки

27

Репутація

  1. А толку вже з цього симулятора? За більше ніж три роки у ньому він так і буксує на місці без будь-якого розвитку. І до цього всього розробники жодним чином не докладають зусиль для розвитку. Єдине на чому зараз гра ще тримаєть хоча б на плаву це ентузіазм "модерів" результат яких це нещодавно опубліована модель HRCS2, але через тупість розробників гри, Хюндай їздить з параметрами та кабіною з ЕД9м. За весь цей час жодного оновлення РС для гри, жодного оновлення жодного з редакторів, псевдозбірка коштів на ЧС7 яка існує лише для здирання коштів. І до моєї ситуції. Після написаного вище, за що я маю знову витрачати кошти для купівлі нового ключа?
  2. Доброго дня. Пишу з ось якою проблемою. На комп'ютері була встановлена ліцензійна версія симулятора (підтвердити можу скріншотами зробленими за декілька місяців), але поки основний комп'ютер знаходиться в несправному стані хотів тимчасово встановити симулятор на резервний, але потрібно ключ активації. Чи можна вирішити цю проблему без ще однієї купівлі?
  3. Усім привіт. Чи є у когось у наявності чисто білий окрас локомотивів для подальшого розфарбовування? Або можливо хтось може допомогти у його створенні. Потрібно саме чисто білий по типу пейнткіту для авіасимуляторів на якому зберігається основна структура корпусу, а змінам піддається лише колір фарби. Одразу дякую за будь-яку допомогу.
  4. Впринципі дякую за відповідь і витрачений на неї час, але хотілося би дізнатись ще ось що. Що це за несправність, звідки вона береться та чи є якась література у якій як і вашій відповіді буде розписане усунення несправності?
  5. Доброго дня. Цікавить питання з приводу читання службового розкладу. Неодноразово помічав, що у розкладі є станції які виділені як станції зупинки (жирним шрифтом), але у графі є лише час відправлення. Тобто графік руху по них відображаються як у проміжкових, але виділенні вони як станції зупинки потягу. Що це означає? Як правильно діяти на таких станціях. Для прикладу прикріпляю розклад потягу "Одеса", де станція Зернове відображена саме так. Одразу дякую за відповідь.
  6. Усім доброго дня. Питання ось у чому. Чи зберігся ще у когось ЧС4 (версія не КВР і не Т, а ще той, що звали "акваріум") для ZDS? У симуляторі є папка з ним. Є декілька текстур, а ось у меню симулятора його немає. Чи є якась можливість додати його?
  7. Не допомагало. Червона кнопка тиснулась, а червоні смужки знизу справа не зникали.
  8. Доброго дня. Тільки що під час поїздки на ЧС4КВР вибило ГВ, опустився струмоприймач та автоматичний вимикач #813 який знаходиться за спиною машиніста. Після ввімкнення автомату, на блоці 850 вибив та не відновлювався крайній з права внизу прапорець (чи як він правильно, виправте будь-ласка). Тому локомотив так і не ввімкнувся. У меню Ф9 була несправність #484, але ні кнопка Del ні F5 не допомогли. Вони лише прибрали несправності у меню. Реле не перевіряв(поки не розібрався як), запобіжники були цілі, усі двері зачинені, автомати ввімкненні, значення струму та напруги за весь час руху(близько 40хв) не перевищували 0.6кВ та 1кА відповідно Підкажіть будь-ласка у чому справа та як вирішується данна проблема. Дякую.
  9. Ні. Не можна. Нажаль поки доступні лише 4 ракурси камер: вид на локомотив, вид на хвіст потягу, "прогулянковий режим"(коли ти опиняєшся поруч із локомотивом) та вид з кабіни машиніста.
  10. Це нормально. Я між Києвом та Ворожбою в режимі сценарію "Швидкий" разів з 10 таке зустрічав. Просто тиснеш на F5та поїхав далі. А взагалі таке попереджається миттєвим перемиканням на червоний сигнал.
  11. Перепрошую,якщо помилився у термінології, все таки я не спеціаліст. Лише декілька разів вибивало ГВ який вмикався одразу після скидання позицій.
  12. Усім привіт. Можливо хтось підкаже, що то за несправності з номерами у меню F9 #2400, #2402 та #2450. З'явилися під час поїздки на ЧС4КВР, правда перед початком руху я не відкрив кільцевий кран, ймовірно через, що декілька разів відмовляла ЕПТ та несправності з номерами вище. Вирішилось усе магічним DEL, та доїхав після цього спокійно, але все ж цікаво, що то було...
  13. Усім привіт. Цікавить таке питання. Яка має бути комплектація комп'ютера, щоб симулятор видавав мінімум 30 кадрів на маршруті Київ-Ворожба разом з працюючою OBS? Дякую.
  14. Усім привіт. У когось ще зберігся службовий розклад УЗ за 2011 та 2013 роки?
×
×
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.