У меня такая проблема, Я спокойно запускаюсь все запустился позиций добавляю еду спокойно рб нажимаю переодически, и в моменте тепловоз(электровоз) так чуток дернулся вперед и на этом моменте скорость начинает потихоньку падать, и так до нуля, когда до нуля дошло все его просто начинает назад тянуть даже с позициями когда позиции ставлю на ноль все равно тянет вниз
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше.
Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.
Питання
SilenLU 0
У меня такая проблема, Я спокойно запускаюсь все запустился позиций добавляю еду спокойно рб нажимаю переодически, и в моменте тепловоз(электровоз) так чуток дернулся вперед и на этом моменте скорость начинает потихоньку падать, и так до нуля, когда до нуля дошло все его просто начинает назад тянуть даже с позициями когда позиции ставлю на ноль все равно тянет вниз
Посилання на коментар
https://forum.zdsimulator.com/topic/6723-chto-delat-esli-rezko-nachinaet-sbrasyvatsya-skorost-pri-dvizhenii/Поділитись на інші сайти
1 відповідь на це питання
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.