poexdaty_drug 0 Опубліковано 27 липня Поділитися Опубліковано 27 липня (змінено) я начал и грать гдето 2 дня назад и я незнаю как вклключить трафик у меня нет нумпада и хочу узнать возможно ли на екр. клавиатуре изменить вид камеры Змінено 27 липня користувачем poexdaty_drug Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
0 sanek2006 0 Опубліковано 5 серпня Поділитися Опубліковано 5 серпня Только при наличии нум пада Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
0 poexdaty_drug 0 Опубліковано 8 вересня Автор Поділитися Опубліковано 8 вересня А на какую кноку нумпада? Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
0 Sergej-lyashhuk 3 Опубліковано 9 вересня Поділитися Опубліковано 9 вересня (змінено) 22 часа назад, poexdaty_drug сказал: А на какую кноку нумпада? Дробь / Змінено 9 вересня користувачем Sergej-lyashhuk Цитата Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Питання
poexdaty_drug 0
я начал и грать гдето 2 дня назад и я незнаю как вклключить трафик
у меня нет нумпада и хочу узнать возможно ли на екр. клавиатуре изменить вид камеры
Змінено користувачем poexdaty_drugПосилання на коментар
Поділитись на інші сайти
3 відповіді на це питання
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.