здраствуйте! я бы хотел узнать, как вообще можно поставить информатор на ZDsimulator? Меня интересует маршрут Лозовая-Днепр. У меня стим версия симулятора, и маршрут тоже куплен, так вот просто не могу понять, что для этого вообще нужно, какие то программы посторонние? Слышал про TWS но ничего там не понял как это должно работать. Буду очень благодарен за четкое обьяснение
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше.
Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.
Питання
SlyrackzZ 0
здраствуйте! я бы хотел узнать, как вообще можно поставить информатор на ZDsimulator? Меня интересует маршрут Лозовая-Днепр. У меня стим версия симулятора, и маршрут тоже куплен, так вот просто не могу понять, что для этого вообще нужно, какие то программы посторонние? Слышал про TWS но ничего там не понял как это должно работать. Буду очень благодарен за четкое обьяснение
Посилання на коментар
https://forum.zdsimulator.com/topic/7673-informator-dlya-zdsim/Поділитись на інші сайти
0 відповідей на це питання
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.